Pogosta vprašanja

Koliko me stane poštnina?
Stroški poštnine so 1,99 €. V primeru plačila po povzetju vam dostavna služba zaračuna še strošek provizije, ki znaša 0,50 €.

Kdaj bo paket pri meni?
Paket dostavimo v roku 1-3 dni, oziroma vas po elektronski pošti obvestimo o točnem dnevu dostave.

Kakšne so možnosti plačila?
Možnost plačila izberete pri naročilu (zadnji korak), kjer je na voljo plačilo po povzetju, plačilo s kartico oziroma preko PayPal.

Ali artikel lahko menjam, vrnem?
V primeru, da vam artikel ni všeč, vam velikost ne odgovarja oz. vam artikel kakorkoli drugače ne ustreza ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 15 dni. Artikel mora biti v takem stanju kot ste ga prejeli, v originalni embalaži in z vsemi dodatki, ki so bili zraven. V nasprotnem primeru imamo pravico artikel zavrniti. V primeru da se odločite za menjavo, vas bremeni le strošek poštnine v našo smer. Prosimo da na račun dopišete za kateri artikel bi menjali oz. vaš TRR v kolikor se odločite za vračilo kupnine.

Ali je izdelek točno tak kot na sliki?
Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, ker pa večino slik prejmemo od dobavitelja se lahko zgodi, da se katera izmed njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja.

Ali so v urah baterije?
Da, vse ure pošljemo z že vstavljeno delujočo baterijo.

Naslov za vračila, menjave, reklamacije:
DFVU d.o.o.
Liparjeva 6a
1234 Mengeš