Pogosta vprašanja

Koliko me stane poštnina?
Stroški poštnine so 1,99 €. V primeru plačila po povzetju vam dostavna služba zaračuna še strošek provizije, ki znaša 0,99 €.

Kdaj bo paket pri meni?
Paket dostavimo v roku 1-3 dni, če artikla ni na zalogi pa 8-15 dni, vsekakor pa vas na email obvestimo o točnem dnevu dostave.

Kakšne so možnosti plačila?
Možnost plačila izberete pri naročilu (zadnji korak), na voljo imate po povzetju, predračun ali osebni prevzem. V primeru da izberete predračun bo paket poslan, ko bo račun poravnan.

Ali artikel lahko menjam, vrnem?
Vsekakor v primeru, da vam artikel ni všeč, vam velikost ne odgovarja oz. vam artikel kakorkoli drugače ne ustreza ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 15 dni. Artikel mora biti v takem stanju kot ste ga prejeli, v originalni embalaži in z vsemi dodatki, ki so bili zraven. V nasprotnem primeru imamo pravico artikel zavrniti. V primeru da se odločite za menjavo vas bremeni le strošek poštnine v našo smer. Prosimo da na račun dopišete za kateri artikel bi menjali oz. vaš TRR v kolikor se odločite za vračilo kupnine.

Kako kupim artikel? Ponujamo tri možnosti naročila preko spleta, preko telefona, lahko pa se oglasite tudi osebno po predhodni najavi na 068 694 914.

Kakšne so velikosti artiklov?
Večina artiklov ustreza velikosti unisize, ki je izračunana glede na povprečje in se prilega večini, ker vsi nismo večina imamo na voljo tudi velike ter otroške velikosti.

Ali je izdelek točno tak kot na sliki?
Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, ker pa večino slik prejmemo od dobavitelja se lahko zgodi, da se katera izmed njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja.

Ali so v urah baterije?
Da, vse ure pošljemo z že vstavljeno delujočo baterijo.

Naslov za vračila, menjave, reklamacije:
DFVU d.o.o.
Liparjeva 6a
1234 Mengeš